Kozijnen, deuren en schuifpuien

Particuliere Kunststof Oplossingen

Bij Rebu Kozijnen streven we ernaar om uw particuliere leefruimte te verrijken met onze op maat gemaakte kunststof oplossingen. Of het nu gaat om het upgraden van uw deuren, het vervangen van kozijnen of het toevoegen van schuifpuien, we bieden innovatieve en duurzame producten die comfort en stijl omarmen.

Kies voor de transformatie die uw huis verdient. Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met Rebu Kozijnen


Onze producten

Bij Rebu Kozijnen vindt u een breed scala aan onderhoudsvrije kunststof kozijnen in diverse uitvoeringen, ideaal voor zowel woningen als bedrijfspanden. Kies de perfecte stijl die bij uw gevel past en geniet van de vele voordelen van onze kwalitatieve kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig enorm populair vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en uitstekende isolatie-eigenschappen. Bij Rebu Kozijnen begrijpen we deze voordelen als geen ander. Daarom zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van hoogwaardige kwaliteit. 

Het duurzame raamwerk voor een comfortabele leefomgeving

De duurzame en onderhoudsvrije toegang tot jouw huis

De stijlvolle verbinding tussen binnen en buiten

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Ontdek het eenvoudige 6-stappenplan van REBU Kozijnen 

Inmeten

Onze specialisten meten nauwkeurig de afmetingen van jouw kozijnen, deuren en schuifpuien

verwijderen materialen

We beginnen met het verwijderen van glas, glaslatten, kozijnen, deuren en schuifpuien

Spouwlatten & stelkozijnen

We bevestigen of vernieuwen we de spouwlatten. Vervolgens plaatsen de stelkozijnen

Voorbereiden

We plakken compriband rondom het kozijn, de deur of de schuifpui voor een goede afdichting

Plaatsen & bevestigen

We plaatsen het nieuwe kozijn, de deur of de schuifpui in de sparing. ervolgens plaatsen we het glas en het raam terug

Afdichten & afwerking

Tot slot dichten we de ruimte tussen het kozijn, de deur of de schuifpui af met pur. Hierna starten we met de afwerking

Leveren in het buitenland

Wij leveren ook in het buitenland

De kwaliteit van RebU Kozijnen reikt verder dan onze nationale grenzen. We zijn er trots op om ook internationaal onze hoogwaardige kozijnoplossingen aan te bieden. Of je nu een bouwproject leidt in het buitenland of op zoek bent naar de perfecte kozijnen voor een internationale woning, onze expertise en toewijding kennen geen grenzen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw project overal ter wereld te realiseren.

 

Kozijnen financieren

Betaal Je Kunststof Kozijnen in Termijnen

Goed nieuws voor particulieren! Bij ons kun je nu ook je kunststof kozijnen in termijnen aflossen. Dit biedt verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid om de rente fiscaal af te trekken en boetevrij af te lossen. Zo maken we hoogwaardige kunststof kozijnen haalbaar en betaalbaar voor iedereen. Maak je huis comfortabel en energiezuinig zonder financiële zorgen. Bekijk hieronder het kostenoverzicht voor meer informatie.

Kunststof kozijnen inclusief montage. kunststof kozijn +deur

Wat onze klanten over ons zeggen

Ontdek hier wat onze tevreden klanten over ons delen. lees hun verhalen en voeg uw eigen tevredenheid toe aan ons groeiende succesverhaal.