...

Zakelijke klanten

Wij begrijpen de unieke behoeften van onze zakelijke klanten. Of het nu gaat om aannemers, architecten, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) of woningcorporaties, we streven ernaar om hoogwaardige kozijnoplossingen te bieden die aan al uw eisen voldoen. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, kunnen we u helpen om projecten soepel te laten verlopen en te voldoen aan de hoogste standaarden in de branche.

Wij leveren hoogwaardige kozijnoplossingen voor aannemers.

Samen creëren we opvallende gebouwen die een blijvende indruk achterlaten.

Kunststof kozijnen inclusief montage. kunststof kozijn +deur

Kozijnoplossingen voor verbeterde veiligheid, isolatie en uitstraling van uw gebouw(en).

kunststof kozijnen villa design

energie-efficiëntie verhogen en onderhoudskosten verlagen.

Zakelijke voordelen van onze kozijnen

Uiteraard bieden al onze kozijnen, deuren en schuifpuien een superieure kwaliteit. Als u aanvullende informatie wenst over onze producten, aarzel dan niet om vrijblijvend met ons in contact te komen. 

Uw zakelijke leverancier

Ontdek onze hoogwaardige kozijnoplossingen, speciaal ontworpen voor zakelijke afnemers zoals jij. Of je nu op zoek bent naar duurzame kozijnen voor een project of een grootschalige renovatie, wij leveren producten van topkwaliteit die aan jouw professionele eisen voldoen. Neem contact met ons op om samen te werken aan kozijnen die jouw zakelijke visie tot leven brengen.

Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van het juiste ontwerp tot het leveren van maatwerkoplossingen op tijd en binnen budget.

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Ontdek het eenvoudige 6-stappenplan van REBU Kozijnen 

Aanleveren maten en tekeningen

Zakelijke klanten sturen tekeningen met afmetingen en kleuren. Indien nodig zijn er formulieren beschikbaar voor benodigde gegevens.

Offerte opstellen

Binnen enkele werkdagen sturen wij een offerte naar de aannemer op basis van de geleverde tekeningen. Zorgvuldige controle van de offerte is essentieel.

Aanpassingen

Als er wijzigingen nodig zijn, staan onze medewerkers klaar om de tekeningen en offerte aan te passen. Totdat de offerte aan alle eisen voldoet.

Orderbevestiging en aanbetaling

Goedkeuring tekeningen -> Aanbetaling -> Bestelbevestiging -> Levering meestal 6 weken, tenzij dubbele folies.

Levering en betaling

Kozijnlevering -> Restbedrag factuur. zakelijke klanten dienen de kozijnen direct na levering te controleren, binnen 2 dagen problemen melden.

Afhandeling van transportbokken

Houten transportbokken worden niet teruggenomen en mogen in stukken gezaagd worden. Stalen bokken worden opgehaald.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.