De ideale schuifpui voor jouw huis

Geniet van de naadloze overgang tussen binnen en buiten met de schuifpuien van Rebu Kozijnen. Schuifpuien, ook bekend als schuifdeuren, brengen over het algemeen meer natuurlijk licht in je huis. Met een weidser uitzicht naar buiten en een overvloed aan licht naar binnen, creëer je een ruimte om optimaal te ervaren.

Kies voor kwaliteit met de kunststof schuifpuien van Rebu Kozijnen. Onze schuifpuien passen perfect bij diverse bouwstijlen zonder overbodige franje. De op maat gemaakte Monorail schuifpui en hefschuifpui kunnen worden geleverd in een uitvoering van twee, drie of vier delen. Behoefte aan advies? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Nieuwe schuifpui laten plaatsen

Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw huis met onze selectie schuifpuien. Deze elegante optie dient als een slimme vervanging van traditionele kozijnen en enkele deuren, terwijl ze tegelijkertijd de optische ruimte in uw leefomgeving vergroten. Onze schuifpuien worden naadloos geïntegreerd met twee of meer afzonderlijke panelen, waardoor een samenhangend geheel ontstaat. Of u nu kiest voor een tweedelige of driedelige constructie waarbij één paneel over het andere schuift, of voor een vierdelige opstelling waarbij de panelen gelijktijdig naar buiten glijden langs de vaste delen, de beslissing is aan u. Ervaar tevens het comfort en de veelzijdigheid van kunststof in al onze ontwerpen.

Schuifpui of openslaande deuren?

Bent u nog aan het overwegen of u openslaande deuren verkiest boven een schuifpui? Bij Rebu Kozijnen staan we voor u klaar met persoonlijk advies om u te helpen bij deze beslissing.

Upgrade uw huidige schuifpui

Als uw huidige schuifpui versleten is, niet goed sluit, onveilig is of niet meer waterdicht, dan kan het vervangen ervan een slimme keuze zijn. Een nieuwe schuifpui brengt verbeterde energie-efficiëntie, verhoogde veiligheid en betere luchtcirculatie met zich mee. Bovendien kan het extra natuurlijk licht toevoegen en daarmee de levenskwaliteit in uw huis verhogen.

Heeft uw bestaande schuifpui zijn beste tijd gehad? We helpen u graag bij het ontdekken van de mogelijkheden.

Voordelen van onze schuifpuien

Verhoogde Lichtinval en Efficiënt Ruimtegebruik
Met onze schuifpuien geniet u van meer natuurlijk licht en creëert u naadloze verbindingen tussen binnen- en buitenruimtes.

Verbeterde Luchtcirculatie
Onze schuifpuien zorgen voor extra ventilatiemogelijkheden, waardoor uw huis van frisse lucht wordt voorzien.

Vlotte en Veilige Schuifbeweging
Dankzij de grote gelagerde wielen schuiven onze puien moeiteloos en veilig, zonder haperingen, en beschermen ze uw tenen.

Eenvoudige en Zachte Bediening
Onze schuifdeuren zijn gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten, dankzij de soepele bediening.

Minimaal Onderhoud
Een kunststof schuifpui vergt weinig onderhoud, is isolerend en gaat lang mee.

Kosten van een Kunststof Schuifpui

De prijs van een kunststof schuifpui wordt beïnvloed door diverse factoren, waaronder het type, formaat, het materiaal en de installatie van de schuifpui. Bij Rebu Kozijnen bieden we maatwerkoplossingen om perfect aan te sluiten op uw woonstijl. Daarom starten we met een bespreking van uw persoonlijke voorkeuren en eisen. Aan de hand van deze input kunnen we een nauwkeurige prijsinschatting maken voor uw nieuwe kunststof schuifpui.

Onze Portfolio

Ontdek onze succesvolle projecten in de portfolio. Laat je inspireren en zie wat Rebu Kozijnen voor jouw project kan doen.