...

Kunststof kozijnen inclusief montage

Bent u op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen inclusief montage? Dan bent u bij Rebu aan het juiste adres! Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van op maat gemaakte kunststof kozijnen in diverse stijlen en kleuren. Rebu Kozijnen biedt uitstekende service en hoogwaardige producten, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Zorgeloze en snelle installatie

Onze deskundige professionals zorgen voor een snelle installatie van uw kunststof kozijnen. Of u nu kiest voor kunststof kozijnen inclusief montage of alleen levering, wij regelen alles zorgeloos en zo snel mogelijk. Wij begrijpen dat het vervangen van uw kozijnen een grote stap is. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak om aan uw wensen te voldoen. Met onze ruime ervaring en vakkundige werkwijze kunt u erop vertrouwen dat uw kunststof kozijnen perfect geïnstalleerd worden.

We geloven dat de kwaliteit van onze producten en service onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Daarom bieden wij hoogwaardige kunststof kozijnen aan die niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook een elegante uitstraling geven aan uw woning of bedrijfspand. Onze persoonlijke aanpak stelt ons in staat de wensen van onze klanten nauwgezet te begrijpen en te realiseren, zodat u kunt vertrouwen op een naadloze en bevredigende ervaring.

Rebu Kozijnen: Kwaliteit, 10 Jaar Garantie en Snelle Levering

Wij zijn vastbesloten om u de beste voordelen te bieden, waaronder een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, ongekende garantie van 10 jaar, vakmanschap dat u alleen bij de besten kunt vinden en snelle levering die u niet in de kou laat staan. Als u een offerte aanvraagt, kunt u binnen 1 week op ons rekenen voor een duidelijk overzicht van de kosten en mogelijkheden. En als u akkoord gaat, garanderen wij dat uw bestelling binnen 4 tot 6 weken bij u wordt geleverd. Kortom, Rebu kozijnen maakt het mogelijk om uw droom huis te realiseren met onze kunststof kozijnen en service die geen gelijke kent.

Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen inclusief montage, of wilt u alleen uw kunststof kozijnen bestellen en zelf monteren? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige professionals staan voor u klaar om u te voorzien van advies en een persoonlijke aanpak. Rebu kozijnen maakt het verschil!

Inhoudsopgave

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Ontdek dé scherpste prijzen voor kunststof kozijnen!

Wij presenteren heldere en eerlijke prijzen voor onze hoogwaardige kunststof kozijnen. We begrijpen dat u graag een overzicht van onze prijzen wilt, zodat u direct weet wat u kunt verwachten bij de aanschaf van onze kozijnen. De kosten variëren afhankelijk van uw keuzes in materiaal, afmetingen en extra opties.

Onze prijzen zijn inclusief beglazing en montage, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij streven naar de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs, zodat u kunt vertrouwen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een breed scala aan mogelijkheden en opties vindt u bij ons altijd een kozijn dat perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Kunststof kozijnen inclusief montage kosten

Bent u op zoek naar de prijs van kunststof kozijnen inclusief plaatsen? Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van kunststof kozijnen inclusief montage. De tabel hieronder geeft een indicatie van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende soorten kozijnen, inclusief btw, montage en HR++ glas.

Soort kozijnOppervlakteGemiddelde prijs (incl. btw, montage en HR++ glas)*
Kunststof kozijn1 m²€ 650 – € 750
Kunststof kozijn20 m²€ 13000 - 15000

* Dit is de gemiddelde prijs per klus.

Soort kozijnOppervlakteGemiddelde prijs (incl. btw, montage en HR++ glas)*
Kunststof kozijn vastraam1 m²€ 950
Kunststof kozijn draai-kiepraam1 m²€ 1080
Kunststof kozijn voordeur (1×2)1 m²€ 2000
kunststof kozijn openslaande deuren (2×2)1 m²€ 1600
Kunststof kozijn(exclusief hijskosten) schuifpui( 2×2)1 m²€ 1700

Kosten van het vervangen van kunststof kozijnen

Wanneer u besluit uw bestaande kozijnen te vervangen door kunststof varianten, is het belangrijk te weten dat dit over het algemeen duurder is dan alleen het plaatsen van nieuwe kozijnen. Dit komt voornamelijk door de extra sloopkosten bij het vervangen van kozijnen.

Hiernaast zijn de kosten voor het vervangen van een vast raam doorgaans lager dan die van een draai-kiepraam, omdat het mechanisme van een draai-kiepraam complexer is om te installeren. Het vervangen van kozijnen bij openslaande deuren en schuifpuien is over het algemeen het duurst, vanwege meer benodigd materiaal en een complexere installatie.

Bij Rebu Kozijnen kunt u eenvoudig en vrijblijvend een gratis offerte aanvragen om een idee te krijgen van de kosten en de mogelijkheden voor het vervangen van uw kozijnen.

Kunststof kozijnen vervangen(standaard maat)Gemiddelde kostprijs (incl. btw, montage en materialen)*
Kunststof kozijnen vervangen bij vast raam€ 1050
kunststof kozijnen vervangen bij draai-kiepraam€ 1180
Kunststof kozijnen vervangen bij voordeur€ 2100
Kunststof kozijnen vervangen bij openslaande deuren€ 1700
Kunststof kozijnen vervangen bij schuifpui€ 1900

We begrijpen dat het vervangen van kozijnen een flinke investering kan zijn. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige kunststof kozijnen aan, maar ook deskundige montage en uitstekende garantievoorwaarden. Daarnaast kun je bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos offertes aanvragen, zodat je precies weet wat de kosten zijn voor je situatie en je een weloverwogen keuze kunt maken.

Bekijk de financiële voordelen bij aanschaf kunststof kozijnen: subsidies en leningen in 2024

Overweegt u de aanschaf van kunststof kozijnen? Dan is het goed om te weten dat er momenteel verschillende financiële voordelen zijn voor het treffen van energiebesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van nieuwe kozijnen. Zo kunt u voordelig geld lenen als deze lening bedoeld is voor energiebesparende maatregelen. Het Warmtefonds biedt informatie over de energiebespaarlening die beschikbaar is.

Daarnaast zijn er aantrekkelijke subsidiemogelijkheden voor het jaar 2024. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), die subsidie biedt voor het plaatsen van HR++ glas en het aanbrengen van kozijnen met minimaal HR++ glas en een U-waarde van 1,5 of lager. Ook kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) als u kiest voor kunststof kozijnen met isolatieglas. Deze subsidie is bedoeld voor duurzame energieoplossingen en biedt een aantrekkelijke financiële ondersteuning voor huiseigenaren die investeren in duurzame oplossingen.

Tot slot is het goed om te weten dat er nog andere lokale subsidieregelingen mogelijk zijn, afhankelijk van uw woonplaats en de beschikbare middelen van uw gemeente. We raden u daarom aan om bij uw gemeente of provincie te informeren naar de beschikbare subsidies en regelingen voor energiebesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen met isolatieglas. Zo kunt u optimaal profiteren van de financiële voordelen en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Meer informatie over Subsidie kunststof kozijnen 2024

Onze Portfolio

Ontdek onze succesvolle projecten in de portfolio. Laat je inspireren en zie wat Rebu Kozijnen voor jouw project kan doen.

Kozijnen vervangen
Oostzaan
Kozijnen vervangen
Oostzaan
Kunststof kozijnen inclusief montage. kunststof kozijn +deur
Kozijnen vervangen
Zaandam

Voordelen van kunststof kozijnen

Als het gaat om het kiezen van kozijnen voor uw huis, zijn kunststof kozijnen een uitstekende keuze vanwege de vele voordelen die ze bieden. Hieronder hebben wij alle voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje gezet, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van de juiste kozijnen voor uw huis.

Duurzaam: Kunststof kozijnen gaan lang mee en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn niet gevoelig voor rot, roest of corrosie, wat betekent dat ze in goede staat blijven en niet hoeven te worden vervangen.

Onderhoud: Kunststof kozijnen vereisen weinig tot geen onderhoud. Ze hoeven niet geschilderd te worden en zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Dit bespaart u tijd en geld op onderhoudskosten.

Geluidsisolatie: Kunststof kozijnen kunnen ook helpen om het geluid buiten te houden. Dit is vooral handig als u in een drukke buurt woont of in de buurt van een luchthaven of treinspoor.

Veiligheid: Kunststof kozijnen zijn zeer veilig en bestand tegen inbraak. Ze zijn voorzien van stevige vergrendelingen en meerpuntsvergrendelingen om uw huis te beschermen tegen indringers.

Milieuvriendelijk: Kunststof kozijnen zijn volledig recyclebaar en dragen bij aan het verminderen van afval. Dit maakt ze een duurzame keuze voor uw huis en het milieu.

Energiezuinig: Kunststof kozijnen hebben uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Dit betekent dat ze warmte binnen houden tijdens de winter en buiten houden tijdens de zomer. Hierdoor kan er flink worden bespaard op de energierekening.

Milieuvriendelijk en energiebesparend

Milieuvriendelijk

Kunststof kozijnen zijn een duurzame keuze voor uw woning. Ze zijn niet alleen recyclebaar, maar ook onderhoudsvriendelijk en hebben uitstekende isolatie-eigenschappen. Dit betekent dat u minder energie verbruikt en dus minder bijdraagt aan klimaatverandering. Bovendien gaan kunststof kozijnen lang mee en blijven ze meestal levenslang in de woning zitten. Kies voor een milieuvriendelijke en toekomstbestendige oplossing met kunststof kozijnen.

Uitstekende thermische isolatie

Kunststof kozijnen hebben uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, waardoor er minder warmte verloren gaat. Hierdoor hoeft u minder te stoken om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden. Dit leidt tot een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot.

Veiliger wonen

Met kunststof kozijnen verhoogt u de veiligheid van uw huis aanzienlijk. Bij het plaatsen van kunststof kozijnen worden vaak moderne sloten en veiligheidsbeslag gebruikt die het inbrekers moeilijker maken om binnen te komen. Daarnaast zijn kunststof kozijnen van nature stevig en duurzaam, waardoor ze een extra barrière vormen voor ongenode gasten. Kies voor kunststof kozijnen en maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk om binnen te dringen.

Waardevermeerdering

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor uw huis, omdat ze waardevermeerdering opleveren. Door de uitstekende isolatie en het onderhoudsarme karakter zijn kunststof kozijnen een populaire keuze voor potentiële kopers, wat kan leiden tot een hogere verkoopprijs. Bovendien blijven kunststof kozijnen er jarenlang als nieuw uitzien, waardoor uw huis er fris en modern blijft uitzien en dus aantrekkelijker is voor kopers.

Bijdragen aan KIKA terwijl u uw huis verbetert? Kies voor kunststof kozijnen van Rebu.

Overweegt u de aanschaf van kunststof kozijnen? Bij Rebu kiest u niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, maar draagt u ook bij aan het goede doel KIKA. Als trotse partner van KIKA, dragen wij periodiek een deel van onze omzet af aan deze organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker en hun families. Door te kiezen voor Rebu, kiest u dus niet alleen voor de beste kozijnen, maar helpt u ook mee aan het realiseren van een belangrijk maatschappelijk doel

Geniet jarenlang van uw woning met Rebu's hoogwaardige kunststof kozijnen

Bij Rebu vindt u de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen tegen de scherpste prijs. Onze vakmensen plaatsen uw kozijnen met grote passie en aandacht voor detail, zodat u jarenlang kunt genieten van uw woning. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en garanderen dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Ervaar zelf waarom wij zo trots zijn op onze producten en diensten.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.