...

Schüco living Vlak

Het kunststof raamsysteem Schüco CT 70 AS met aanslagdichting vormt de kern van hoogwaardige ramen. Gebaseerd op geavanceerde 5-kamertechnologie, biedt dit systeem niet alleen smalle aanzichtbreedten voor maximale lichtinval, maar ook uitstekende thermische isolatie-eigenschappen.

Schüco CT 70 AS raamsystemen zijn veelzijdig inzetbaar, zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties. Met een breed scala aan accessoires wordt systeemveiligheid naar een hoger niveau getild.

De twee omlopende afdichtingsniveaus zorgen voor optimale bescherming tegen wind, regen en geluid, waardoor een comfortabele en rustige leefomgeving wordt gegarandeerd.

De witte profielen van het Schüco CT 70-raamsysteem worden geleverd met moderne zilvergrijze afdichtingen, terwijl profielen met folie zwarte afdichtingen hebben.

Voordelen

Technische informatie

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Schüco kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.