...

Schüco living City

Het kunststof raamsysteem Schüco LivIng Variant OVS-City onderscheidt zich door zijn innovatieve 6+1-kamersysteem, dat met zorg is ontworpen om de perfecte uitstraling van houten ramen te creëren. Met een bouwdiepte van 120 mm biedt dit systeem niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook uitstekende thermische isolatie. Deze diepte vergroot bovendien de veiligheid, waarbij het verdiept liggende beslag het indringers moeilijk maakt om binnen te dringen.

In het raamsysteem is de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd, wat niet alleen zorgt voor verbeterde afdichting in moeilijke hoeken, maar ook een visueel aantrekkelijke hoek zonder harde afdichtingshoeken mogelijk maakt. Het duurzame, milieuvriendelijke materiaal behoudt gedurende de volledige gebruiksduur zijn hoge afdichtingskwaliteit. De twee omlopende afdichtingen bieden optimale bescherming tegen tocht, koude, vocht en lawaai, gedurende de hele levensduur van het raam.

Profielen zonder folie worden geleverd met moderne zilvergrijze afdichtingen, terwijl met folie voorziene profielen zwarte afdichtingen hebben. Daarnaast zijn er witte en crèmewitte profielkleuren beschikbaar voor gekleurde uitvoeringen van de elementen. Voor een exclusieve vormgeving kan Schüco LivIng Variant OVS-City worden gecombineerd met de glanzende oppervlaktetechnologie Schüco AutomotiveFinish. Er zijn ook mogelijkheden om profielen te bekleden met een verscheidenheid aan houtfoliën en universele decoratiefoliën, waardoor accenten aan gevels kunnen worden toegevoegd. Het systeem is volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzamere keuze voor bouwprojecten.

Voordelen

Technische informatie

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Schüco kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.