Schüco living variant 15°

Ontdek het unieke ontwerp van het Schüco LivIng Variant 15° kunststof kozijnsysteem, die is verdiept met 15 graden. Anders dan de Schüco Living variant 6° biedt deze variant een specifieke 15 graden afloop.

Dit innovatieve 6+1-kamersysteem is speciaal ontworpen om de perfecte imitatie van houten ramen te realiseren. Met een bouwdiepte van 120 mm en een intelligente kamerindeling biedt het systeem niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar verhoogt het ook de inbraakwering door het verdiept liggende beslag.

De integratie van de lasbare EPDM-afdichting in het systeem verbetert de afdichting in moeilijke hoeken, wat resulteert in een visueel aantrekkelijke afwerking zonder harde hoeken. Duurzaam en milieuvriendelijk behoudt het materiaal zijn afdichtingskwaliteit gedurende de volledige levensduur.

Voordelen

Technische informatie

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Schüco kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.