Schüco

Bij Rebu Kozijnen bieden wij kunststof kozijnen van diverse fabrikanten, waaronder ramen, deuren en schuifpuien van Schüco. Als vooraanstaande Duitse fabrikant staat Schüco bekend om de productie van hoogwaardige kozijnen. De Schüco kozijnen onderscheiden zich door uitstekende isolatie, een eigentijdse strakke uitstraling en zijn beschikbaar in diverse kleuren en met verschillende opties, zodat de kozijnen perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Voordelen Schüco

De nieuwe serie, de Schüco livIng Variant, als onderdeel van ons uitgebreide Schüco aanbod. Dit innovatieve Schüco profiel biedt een scala aan voordelen, waaronder optimale isolatie, duurzame eigenschappen en een strak ontwerp voor de perfecte combinatie. De Schüco livIng Variant is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd een perfecte match is voor jouw voorkeur.

Ontdek de Besparingen met Schüco Kunststof Kozijnen Met de geavanceerde profielen van Schüco kun je aanzienlijk besparen op energiekosten, tot wel 30% op jaarbasis. Deze investering betaalt zich niet alleen financieel terug, maar benadrukt ook de duurzaamheid van Schüco kunststof kozijnen. In vergelijking met houten kozijnen zijn ze milieuvriendelijker omdat ze gemakkelijk recyclebaar zijn. Bovendien zijn Schüco kunststof kozijnen uiterst onderhoudsarm, waardoor het periodieke schilderen om de 2 tot 3 jaar tot het verleden behoort.

Kies voor Kwaliteit met Schüco Schüco staat garant voor Duitse topkwaliteit en wordt beschouwd als een A-merk in de branche. Door te investeren in Schüco kunststof kozijnen haal je niet alleen energiebesparing en duurzaamheid in huis, maar ook een stukje vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat. Ontdek de voordelen van Schüco kunststof kozijnen bij Rebu en ervaar de perfecte combinatie van innovatie en kwaliteit.

Brochures Schüco

Bekijk hieronder de brochures van Schüco:

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Schüco kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Schüco systemen

Rebu Kozijnen maakt het verschil.

Schüco_LivIngVariant15°_RebuKozijnen (1)

Speciaal ontwikkeld om optisch perfecte houten ramen te imiteren. Loopt met 15 graden af.

Schüco_LivIngVariant6°_RebuKozijnen

Speciaal ontwikkeld om optisch perfecte houten ramen te imiteren. Loopt met 6 graden af.

Schüco_LivIngSlide_RebuKozijnen

Combineert maximale verwerkings- en montage-efficiëntie met de hoogste eisen aan comfort/design.

Schüco_LivIngOVSCity_RebuKozijnen

In het Schüco LivIng Variant OVS-City raamsysteem is de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd. Doordat elastisch, lasbaar materiaal wordt gebruikt, wordt de afdichting in de moeilijke hoeken van het raam verbeterd.

Schüco_LivIngVlak_RebuKozijnen

De Schüco LivIng Vlak heeft een uitstekende thermische isolatie. De grotere bouwdiepte zorgt voor meer veiligheid, omdat het verdiept liggende beslag het voor inbrekers onmogelijk maakt om binnen te dringen.