Gealan

Bij Rebu Kozijnen presenteren wij met trots kunststof deur- en raamkozijnen van het hoogwaardige merk Gealan. Als één van de vooraanstaande fabrikanten van kunststof profielen voor kozijnen en deuren in Europa, behoort Gealan tot de top. De profielen van Gealan worden intern ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. Ze vormen de solide basis waarmee wij opvallend mooie, uiterst stabiele en zeer veilige kozijnen, deuren en moderne schuifoplossingen realiseren, met uitmuntende thermische isolatiewaarden.

Voordelen Gealan

De kozijnen van Gealan zijn kunststof kozijnen. Deze kozijnen staan bekend om hun duurzaamheid, met een levensduur van zo’n 25 tot 50 jaar, afhankelijk van de kwaliteit. Gealan kozijnen zijn onderhoudsarm, waardoor periodiek schuren en verven overbodig zijn. De isolerende eigenschappen van Gealan kozijnen overtreffen bovendien die van houten- en aluminium kozijnen, vooral de hoogwaardige kozijnen met meerdere kamers bieden een uitstekende thermische isolatie.

Welke soorten Gealan kozijnen zijn beschikbaar?

De Gealan kozijnen, vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, bieden diverse opties. Zo is er het vaste raamkozijn, een kostenefficiënte keuze dat niet geopend kan worden en geen bijzondere functies heeft. Daarnaast hebben we het draairaam, dat naar binnen opent en ideaal is voor het luchten en ventileren van jouw woning.

Het meest populaire type raam is het draaikiepraam, dat zowel kan worden opengedraaid als in een kiepstand kan worden gezet. Dit type raam is het hele jaar door een uitstekende keuze voor optimale flexibiliteit. Tot slot hebben we het valraam, waarbij de scharnieren aan de onderkant zitten en het raam naar binnen toe opent in de kiepstand. Dit raam is ideaal voor ruimtes zoals badkamers, douches, toiletten, garages of bergingen waar langdurige ventilatie gewenst is.

Brochures Gealan

Bekijk hieronder de brochures van Gealan:

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Gealan kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Gealan systemen

Rebu Kozijnen maakt het verschil.

Gealan_S9000NLBASE_RebuKozijnen (3)

Slank kozijn met diepte werking door de 15° schuinte.

Speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt.

Robuust kozijn rondom 86 mm in aanzicht.

Ruimtebesparende comfort van schuifsystemen.