Aluplast

Bij Rebu Kozijnen bieden we hoogwaardige kunststof deur- en raamkozijnen van het gerenommeerde merk Aluplast. Als toonaangevend Duits merk staat Aluplast bekend om zijn duurzame oplossingen in kunststof ramen en deuren. Het omvangrijke assortiment van Aluplast geniet wereldwijde populariteit en omvat kozijnen met zowel slanke en strakke profielen als verdiepte profielen met een uitzonderlijke isolatiewaarde. 

Voordelen Aluplast

De kozijnen van Aluplast zijn kunststof kozijnen. De duurzaamheid van deze kozijnen is opmerkelijk, met een levensduur van zo’n 25 tot 50 jaar, afhankelijk van de kwaliteit. Aluplast kozijnen zijn onderhoudsarm, wat betekent dat periodiek schuren en verven niet nodig is.

Een kenmerkende eigenschap van Aluplast kozijnen is hun uitstekende isolatie in vergelijking met houten- en aluminium kozijnen. Vooral de kwalitatief hoogwaardige kozijnen met meerdere kamers zorgen voor een optimale thermische isolatie.

Welke soorten Aluplast kozijnen zijn beschikbaar?

De Aluplast kozijnen, vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, bieden diverse opties. Er is het vaste raamkozijn, een kostenefficiënte keuze dat niet geopend kan worden en geen bijzondere functies heeft. Daarnaast hebben we het draairaam, dat naar binnen opent en ideaal is voor het luchten en ventileren van ruimtes.

Het meest populaire type raam is het draaikiepraam, dat zowel kan worden opengedraaid als in een kiepstand kan worden gezet. Dit type raam is het hele jaar door een uitstekende keuze voor optimale flexibiliteit. Tot slot hebben we het valraam, waarbij de scharnieren aan de onderkant zitten en het raam naar binnen toe opent in de kiepstand. Dit type raam is perfect voor ruimtes zoals badkamers, douches, toiletten, garages of bergingen waar langdurige ventilatie gewenst is.

Brochures Aluplast

Bekijk hieronder de brochures van Aluplast:

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Aluplast kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Aluplast systemen

Rebu Kozijnen maakt het verschil.

De ideal 4000 systeem is modern raam systeem dat zowel geschikt is voor nieuwbouw als renovatie projecten. 

Dit verdiepte profiel is een ideaal profiel als je jouw kozijn de warme uitstralingen van houten kozijnen wilt geven.