Offerte aanvragen

Onze merken

Wij streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen, en daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde A-merken geïntegreerd in onze productlijn. Deze merken, waaronder Gealan, Schüco en Aluplast, zijn synoniem met innovatie, betrouwbaarheid en esthetisch vakmanschap.

Gealan, met zijn decennialange ervaring, staat bekend om het leveren van kozijnen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen op het gebied van design. Schüco, een pionier in de branche, biedt ongeëvenaarde technologische vooruitgang en streeft naar perfectie in zowel functionaliteit als esthetiek. Aluplast, met zijn vooruitstrevende benadering van materiaaltechnologie, levert kozijnen die een harmonieuze balans vinden tussen duurzaamheid en stijl.

Als u kiest voor Rebu Kozijnen, kiest u voor kwaliteit die wordt ondersteund door de meest gerespecteerde namen in de markt. Ontdek hoe onze samenwerking met deze toonaangevende merken resulteert in kozijnen die niet alleen uw huis verfraaien, maar ook een investering vormen in comfort, energie-efficiëntie en langdurige tevredenheid.

Verken onze uitgebreide selectie van hoogwaardige kunststof kozijnen en ontdek de meerwaarde die onze samenwerking met Gealan, Schüco en Aluplast biedt.

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Onze merken

Meer informatie over onze merken

Schüco

Ervaar ongeëvenaarde kwaliteit en geavanceerde engineering met Schüco, de pionier die esthetiek en functionaliteit naadloos integreert in elk kozijn.

Aluplast

Betreed de toekomst van kunststof kozijnen, waar innovatie en eigentijds design harmonieus samenkomen voor energie-efficiënt wonen.

Gealan

Ontdek tijdloze perfectie met Gealan, waar innovatieve technologieën en elegant design samenkomen voor duurzame kunststof kozijnen.

Kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.