...

Vakkundig Schüco kozijnen leverancier

Geavanceerd, betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit: zo zou je de kozijnen van Schüco kunnen omschrijven. Het Duitse merk Schüco staat bekend als een van de beste en meest toonaangevende merken op het gebied van kozijnen, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Een samenwerking met Schüco is dan ook niet weg te denken voor Rebu: we zijn een trotse Schüco kozijnen leverancier.

Wij leveren Schüco kunststof kozijnen voor zowel particulieren als zakelijke klanten!

We hebben momenteel meerdere samenwerkingen met aannemers, architecten, Vve beheer en vastgoedbeheer.

Voordelen Rebu kozijnen als leverancier

Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie

Een van de meest populaire kunststof kozijnen merken op de markt is Schüco. Dit Duitse bedrijf fabriceert al meer dan 75 jaar onder andere ramen, deuren en schuifpuien. Sindsdien hebben ze een wereldwijde reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Als Schüco kozijnen leverancier staan wij hier volledig achter.

De innovatieve Schüco Living variant

Wil je graag zeker zijn dat je te maken hebt met de laatste innovaties op het gebied van kozijnen? Schüco staat onder andere bekend om de hoge mate van innovatie in de producten. Zoals de Schüco Living Variant; een voorloper op het gebied van kozijnen door het innovatieve 7-kamersysteem dat speciaal is ontworpen om houten ramen te imiteren. 

Het systeem zorgt voor een opmerkelijk goede thermische isolatie, is inbraakwerend door het verdiept liggende beslag én staat garant voor een nette afwerking zonder harde hoeken. De Living Variant is een van de meest populaire producten uit het uitgebreide assortiment van Rebu als Schüco kozijnen leverancier.

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Rebu kozijnen dé goedkoopste kozijnen leverancier

De Schüco systemen

Kozijnen drukken een stempel op het visuele plaatje van een woning, zorgen voor een frisse look en vertellen meer over de stijl en de bewoners van het huis. De eigentijdse strakke uitstraling van Schüco kozijnen past hier perfect bij. Er is altijd een kozijnprofiel binnen het assortiment dat aansluit bij de woonbehoeften: 

Schüco Living variant (15°) – Speciaal ontwikkeld om optisch perfecte houten ramen te imiteren, loopt met 15 graden af.

Schüco Living variant (6°) – Speciaal ontwikkeld om optisch perfecte houten ramen te imiteren, loopt met 6 graden af.

Schüco LivingSlide – Een combinatie van maximale verwerkings- en montage-efficiëntie met hoge eisen aan comfort en design.

Schüco Living Vlak – Kenmerkt zich door een uitstekende thermische isolatie. De grote bouwdiepte zorgt voor meer veiligheid. 

Schüco LivIng City – In dit raamsysteem is de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd. Door het gebruik van elastisch en lasbaar materiaal wordt de afdichting in de moeilijke hoeken van het raam verbeterd.

De voordelen van Schüco kunststof kozijnen

Als erkende Schüco kozijnen leverancier zijn wij ervan overtuigd dat een investering in Schüco kunststof kozijnen de moeite waard is. Dit zijn de voordelen:

Jouw Schüco kozijnen leverancier

Wil je een Schüco kozijn op maat laten maken? Onze deskundige professionals zorgen ervoor dat alles snel en vakkundig verloopt; van het eerste advies tot een snelle levering en vakkundige montage. Met de Schüco kozijnen zorgen wij als kunststof kozijnen leverancier voor een mooie en stijlvolle woning. Rebu Kozijnen maken het verschil. 

Plaats direct een bestelling voor Schüco kozijnen door contact op te nemen of vraag vandaag nog een offerte aan. Onze professionals denken graag mee over een persoonlijke aanpak.

Onze Portfolio

Ontdek onze succesvolle projecten in de portfolio. Laat je inspireren en zie wat Rebu Kozijnen voor jouw project kan doen.

Kozijnen vervangen

Oostzaan

Kozijnen vervangen

Oostzaan

Kunststof kozijnen inclusief montage. kunststof kozijn +deur
Kozijnen vervangen

Zaandam

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.