...

Gealan S9000 NL Vlak

Het S 9000 vlak systeem presenteert diverse voordelen, waaronder een inbouwdiepte van 83 mm, een 6-kamer systeem en stevige stalen versterkingen in zowel het kozijn als de vleugel. Met 3 afdichtingen en een indrukwekkende Uf-waarde van 0,96 W per vierkante meter, afhankelijk van het profiel, biedt dit systeem uitstekende warmte-isolatie. De verhoogde stand van het glas met 26 mm draagt bovendien bij aan de isolatiewaarde van het systeem.

GEALAN introduceert met trots het nieuwe raamsysteem S9000 NL Vlak, zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van de Nederlandse markt. Naast een visueel aantrekkelijke uitstraling garandeert dit innovatieve systeem uitmuntende prestaties op het gebied van thermische isolatie, wind- en waterdichtheid. Ontdek meer over dit nieuwe systeem en de talloze voordelen die het met zich meebrengt.

Technische informatie

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Gealan kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.