...

Gealan S9000 NL Hefschuifpui

De nieuwe hefschuifdeur S 9000 van GEALAN belichaamt de perfecte synergie tussen vorm en functie, waardoor thuisvoelen moeiteloos wordt. Deze deur is ontworpen om grote deurelementen soepel te bewegen, met een bijna drempelloze vloeraansluiting die het binnen-buitenonderscheid vervaagt, terwijl overvloedig natuurlijk licht de kamer binnenstroomt, ongeacht de deuropeningstoestand.

De hefschuifdeur maximaliseert het glasaandeel, met een speciaal ontworpen designoplossing die de breedte van het aanzicht in het kozijn met meer dan 50% vermindert. Zelfs in de standaardversie bereikt de hefschuifdeur indrukwekkende warmte-isolatiewaarden, met een Uf-waarde van slechts 1,3 W/(m²·K), dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en constructietechnieken. Het systeem biedt ruimte voor moderne 3-voudige beglazing tot 52 mm (STV® 54 mm) dikte, waardoor de thermische en geluidsisolerende eigenschappen worden versterkt. Met een eigentijdse vormgeving, smalle vleugel en innovatief beglazingsprofiel, biedt de hefschuifdeur niet alleen technische prestaties maar ook een esthetisch verfijnde uitstraling.

De hefschuifdeur is verkrijgbaar met het bewezen GEALAN-acrylcolor®-oppervlak, wat zorgt voor duurzame, kleurvaste oppervlakken met minimale onderhoudsvereisten. Met diverse mogelijkheden voor vormgeving, verschillende openingswijzen en kleurkeuzes biedt het systeem veel flexibiliteit voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Voordelen

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Gealan kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.