...

Gealan S9000 NL Basis

Ontworpen met een inbouwdiepte van 120 mm en een slank kozijn met dieptewerking door de 15°-schuinte, biedt het GEALAN S9000 NL base profielsysteem een geavanceerde oplossing op maat van de Nederlandse markt. Dit innovatieve systeem combineert modern wonen met luxe, lifestyle en hoogwaardige technologie. Hier zijn enkele kenmerken die het GEALAN S9000 NL base systeem onderscheiden:

Innovatief 3-dichting-systeem

Het kozijn-systeem S 9000 NL is voorzien van een geavanceerd 3-dichting-systeem door het hele profiel. De innovatieve flexibele middendichting draagt bij aan optimale prestaties op het gebied van thermische isolatie, wind- en waterdichtheid. Hierdoor geniet u van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Veelzijdigheid in toepassingen

Het S9000 systeem voorziet in alle kozijn-, deur- en hefschuifsystemen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse woningtypes. Met de mogelijkheid om glasdiktes tot 52 mm toe te passen, biedt het systeem maximale flexibiliteit voor elk type woning.

Duurzaam GEALAN-acrylcolor® Kleursysteem

Al meer dan 35 jaar heeft GEALAN bewezen kwaliteit geleverd met het GEALAN-acrylcolor® kleursysteem. Het biedt kleurechtheid, uitstraling en duurzaamheid, waardoor uw kozijnen langdurig voorzien blijven van een blijvende kleur.

STV® Lijmtechniek voor stabiliteit

De STV® lijmtechniek zorgt voor extra stabiliteit doordat glas en draaideel één sterk geheel vormen. Dit droge verlijmingsproces resulteert in een levenslange sterke combinatie, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van uw kozijnen en deuren.

IKD® Isolatie Schuim voor energie-efficiëntie

Om de thermische eigenschappen verder te verbeteren, zijn de kozijnen voorzien van IKD® isolatie-profielen. Deze combinatie garandeert de beste energiezuinige kozijnen, wat bijdraagt aan een comfortabele en efficiënte woning.

Voordelen

Deze eigenschappen maken het GEALAN S9000 NL basis systeem de ideale keuze voor wie op zoek is naar innovatie, veelzijdigheid en duurzaamheid in kozijnen en deursystemen. Ontdek hieronder de kernvoordelen op een rij:

Technische informatie

Vrijblijvend advies

Levering door heel Nederland, met montage van de kozijnen binnen een straal van 40 km vanuit Wormerveer.

Andere merken

Gealan kozijn op maat laten maken?

Wij begrijpen jouw unieke situatie en vinden voldoening in het verstrekken van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen. Neem gerust contact met ons op of vraag een maatwerk offerte aan voor het Aluplast kozijn dat perfect past bij jouw ideale oplossing.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.